Fitness

Fitness: waarom zou je dat doen?

Bewegen is het medicijn! Uit onderzoek blijkt dat door (meer) te bewegen de kwaliteit van leven voor een deel weer terug te halen is. Preventie van ziekte staat voorop. Niet meer de ziekte zelf.

We maken meer tijd vrij om ziekten te voorkomen en een gezonde levensstijl na te streven.

Met “Fitness Standdaarbuiten” zien we preventie als gezondheidszorg, door meer te bewegen. Op welke manier dan ook.

In de fitnessruimte aan de Markt 18 te Standdaarbuiten wordt bij inschrijving samen het doel bepaald en op basis hiervan wordt persoonlijke kaart met oefeningen aangeboden.

Het is fijn te ervaren dat je lichaam verbeteringen doormaakt. Fitnessen moet je vooral voor jezelf doen. Door het trainen zal je zelfvertrouwen toenemen, niet alleen omdat je een mooi lichaam van krijgt, maar ook omdat je een doel gesteld hebt, en hier niet vanaf wijkt!

We helpen je om doelen te stellen en deze te behalen. Doelen behalen op korte termijn is waar we voor gaan. Wanneer we deze doelen behalen, geeft het een succeservaring en is het beter mogelijk ook op de lange termijn de verbeteringen in de lichaam vast te houden. Voor de een is een mooi en sterk lichaam het doel en voor de ander is het zich fit voelen belangrijk.

Fitnessen in de sportschool is leuk. Met “Fitness Standdaarbuiten” zullen we ook buitenactiviteiten opzetten en de samenwerking met andere sportverenigingen en professionals in de Gezondheidszorg aangaan.

Loop een keer bij ons binnen of neem contact op als u specifieke wensen of ideeën heeft.