Cursus Bootcamp en/of Fitness

Fitness & Bootcamp

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? 

Fitness Standdaarbuiten zal vanaf het najaar 2016 enkele activiteiten toevoegen aan haar huidige Fitnessprogramma.

1. Fitness & Bootcamp

Tijdens de fitnesslessen doe je oefeningen gericht op het verbeteren van je spierkracht en je lichamelijke conditie. Tijdens de Bootcamps gebruik je deze verbeterde vaardigheden door op een gezonde manier te trainen in de buitenlucht. Het plezier van samen sporten staat hierbij voorop. Onder begeleiding van een bootcampinstructeur ga je actief aan de slag met oefeningen en maak je, naast eenvoudige bootcamp hulpmiddelen gebruik van de mogelijkheden zoals bomen, trapjes en heuvels. Obstakels die de omgeving je biedt. De oefeningen zijn voor iedereen haalbaar omdat deze worden aangepast op basis van je persoonlijke mogelijkheden.

Het Bootcamp&Fitness programma bestaat uit 10 lessen waarvan 7 Fitnesslessen en 3 Bootcamps. De fitnesslessen kun je volgen tijdens de openingstijden. De data van de Bootcamps worden vastgelegd op een zondagochtend in het najaar.

2. Bootcamp

Voor de mensen die het liefst actief zijn in de buitenlucht  organiseren wij bij voldoende belangstelling een Bootcamp programma dat bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten. De wisselende locaties van deze Bootcamps  liggen in Standdaarbuiten en haar directe omgeving.  Deze bootcamps zijn gericht op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie,snelheid en behendigheid. Tijdens een Bootcamp: verbrand je veel calorieën, train je in de buitenlucht wat een ontspannend effect geeft, sport je in groepsverband: door sociale druk presteer je net iets beter, er is een diversiteit in trainingen en het is goed voor conditie en kracht.

Het Bootcamp programma bestaat uit 10 Bootcamps. Groepsgrootte minimaal 10 en maximaal 16 personen. De data van de Bootcamps worden vastgelegd op een zondagochtend in het najaar.

 Belangstelling en/of vragen?  Meldt je dan aan via het contactformulier op de website www.vanderbom-hms.nl of bel naar 06-14614555

Wensen of ideeën voor “Gezond Bewegen” laat het ons weten!!